vrijdag 27 juli 2012

Jeugdvissen op vrijdag 27 juli


De Maasvissers Geistingen organiseren komende vrijdag 27 juli een tweede wedstrijd voor de jeugd (jongens en meisjes) van 6 t/m 18 jaar. Deze wedstrijd gaat door op de Steenberg in Geistingen van 18u tot 20u. Bij de Maasvissers  vist de jeugd een kampioenschap over 4 wedstrijden van 18u00 tot 20u00 op de Steenberg. Dit jaar gaan de wedstrijden door op vrijdag 6 juli, vrijdag 27 juli, woensdag 1 augustus en op vrijdag 17 augustus. Iedereen krijgt voer, maden, pakje dikke ver en casters van de vereniging. Er mag met vaste hengel of feeder (werphengel) gevist worden. Zoals altijd zijn er ook weer super veel  prijzen te winnen in de wedstrijd. 
Net zoals andere jaren is er bij deze jeugdwedstrijden telkens wat te eten en te drinken (broodje frikandel of hamburger enz..). De opbrengst hiervan gaat naar de prijzenpot in het eindklassement. Iedereen is hier welkom en kom zeker eens kijken naar de jeugdvissers. 
De jeugd mag wat geholpen worden, enkele hulpvaardige vissers zijn bij deze wedstrijden zeker welkom. Jeugd die wil mee doen betalen 5 euro per wedstrijd of  15 euro voor 4 wedstrijden. Maar dit bedrag krijg je uiteraard ruimschoots terug aan prijzengeld en je krijgt hiervoor in iedere wedstrijd voer en aas. Dit mag beslist niemand missen! 
Nieuwe jeugdige vissers zijn altijd welkom.