zaterdag 19 augustus 2023

Jelle Jans en Timo Jans winnaars in tweede jeugdwedstrijd bij de Maasvissers

Op vrijdag 18 augustus stond de tweede jeugdwedstrijd van dit jaar op het programma. Met een hele mooie opkomst van 25 jongens en meisjes waren we zeker gelukkig, zeker omdat het verschillende met vakantie waren of met andere activiteiten zaten. Het weer was eigenlijk weer te goed voor mooie vangsten te krijgen. Heel veel zon en weinig wind is nooit goed voor de visvangst. Maar er werden toch nog zo een 250 vissen gevangen en voor velen was het de eerste keer dat ze visten. Het waren voornamelijk voorntjes en baarsjes die werden gevangen.

De overwinning bij de miniemen (van 6 t/m 12 jaar) ging naar Jelle Jans. De tweede plaats was voor Sienna Rehorst en Jenzo Schepens (die de eerste wedstrijd won) viste zich weer knap derde. De bijna 6-jarige Emma Moonen kwam net tekort voor een podiumplaats. Bent Hornikx legde beslag op de vijfde plaats. De 14 miniemen hadden allemaal vis gevangen. De eerste 3 mochten op het grote podium en kregen een daverend applaus van de vele toeschouwers vanuit ons vernieuwde lokaal op de Steenberg.

Hieronder een foto van het podium bij de miniemen:



Bij de knapen (van 13 t/m 18 jaar) waren er 11 deelnemers en hier kroonde zich Timo Jans als wedstrijdwinnaar. Timo ving liefst 44 vissen met een totaal gewicht van 3755 gram in 2 uurtjes tijd! Liam Vandael werd weer knap tweede. De derde plaats ging was voor Daan Deckers. Juul Meerten kwam net wat gewicht tekort voor een podiumplaats. Wout Yzermans werd knap vijfde.

Hieronder een foto van het podium bij de knapen:



We willen iedereen nog eens bedanken voor de talrijke opkomst van deelnemers en supporters.

Ook de sponsors van de dag Mark Koolen (Totaalrenovaties) en hengelsport De Snoek Ophoven willen we langs deze weg nog eens bedanken.