dinsdag 25 juli 2017

Verslag 3e jeugdwedstrijd 7-7-2017



Met een opkomst van 37 (!!!) deelnemers deden we het weer super… Helaas doen de vissen het momenteel nog erg slecht maar “gelukkig” is dat niet enkel op de maasplassen.
De strijd om de kampioenstitels in beiden reeksen is wel nog nooit zo spannend geweest als dit jaar omdat bijna iedere deelnemer al een hoge klassering heeft gekend in de daguitslag.
De laatste wedstrijd wordt gevist op vrijdag 28-07 en na deze wedstrijd is er de prijsuitrijking en dan weten we, wie de kampioenen zijn dit jaar!

De waardebonnen die gegeven worden moeten door de visser zelf worden afgehaald, indien dit niet gebeurd zal de bon naar de club gaan.


Miniemen



In deze catogorie gingen ze met 26 van start. Zoals bekend krijgen ze hier 10 punten per vis en het gewicht wat ze vangen krijgen ze uiteraard ook erbij. Op plaatsen zitten er veel visjes maar hoe vreemd ook laten ze zich erg moeilijk vangen, welke tactiek je ook probeert er moet een constante variatie zijn om de visjes te vangen.
Deckers Bram trok er zich weinig van aan en legde meer dan 60 visjes in zijn net en won zo de wedstrijd voor Everts Lander (2de) en Aerden Jiri ( 3de). Deckers Daan (4de) en Cicero Leandro (5de) maakten de top 5 compleet.


Knapen



Hier opnieuw 11 vissers op het wedstrijdblad, dat is niet slecht maar we hopen toch dat deze catogorie wat meer vissers krijgt, deze jongens zouden moeten doorstromen naar de senioren willen we daar meer jeugd aan de start krijgen.
Dylano Creemers is zo een visser die al jaren mee doet aan alle wedstrijden en dat kunnen we enkel maar toejuichen, hij wint deze wedstrijd met 760gram. Op plaats 2 komt Jens Purnot, Jens vist met de vaste hengel van 9m en hij is iemand waarvan we toch wel hopen dat hij doorgroeit naar de senioren op termijn. Plaats 3 is voor Seegers Daan, hij vist al weken constant en dat maakt hem een grote podiumkandidaat in de eindstrijd maar zijn seizoen is nu al geslaagd!!!! Uittredend kampioen Jarowzewski Lennert en Deckers Rob deelden de 4de plaats met 580gram….



Vele visgroeten

Jeugdbestuur
Maasvissers Geistingen