zaterdag 6 augustus 2016

Gill Kurvers en Lennert Jaroszewski winnaars in de derde jeugdwedstrijd.

Op vrijdag 5 augustus werd de derde jeugdwedstrijd gevist op de Steenberg. Ondanks dat er velen op vakantie zijn, kwamen weer 33 jeugdleden opdagen. Er werden weer veel vissen gevangen, waaronder heel veel grondels. 

Bij de miniemen won Gill Kurvers (Kinrooi) voor de tweede keer op rij. Gill ving maar liefst 111 vissen in 2 uurtjes tijd. Rob Deckers (Kessenich) werd tweede (73 vissen) en Viviane Lange (Grathem) stond als "dame" mooi derde op het podium (77 stuks). Wout Hendrikx (Kinrooi) werd knap vierde en Lander Everts (Neeroeteren) werd vijfde.



Bij de knapen won Lennert Jaroszewski (Kinrooi) al voor de derde keer op rij vissend met de feeder. Lennert zijn zus, Lotte Jaroszewski (Kinrooi), werd knap tweede.
De derde plaats was voor Stijn Verhoeven (Ophoven), die vooral in het laatste uur enkele mooie vissen kon vangen. Jelle Bogie (Kinrooi) kon door enkele mooie voorns te vangen beslag leggen op de vierde plaats. De vijfde plaats werd gedeeld door Daan Segers (Opoeteren) en Kevin Bokken (Kinrooi). Daan had nog pech dat hij gaten in zijn leefnet had, waardoor verschillende vissen konden ontsnappen.

Opvallend was de vangst van verschillende gitzwarte grondels (zowel de buitenkant als de binnenkant) en met tanden in de bek. Is dit weer een nieuw soort grondel waar we mee te maken krijgen????



Zoals altijd was er weer een goed bijgewoonde prijsuitreiking met mooie prijzen voor de jeugd.
Verder nog wat foto's genomen tijdens en na de wedstrijd: