zondag 12 oktober 2014

Komende zaterdag 18 oktober de beslissende wedstrijd voor het clubkampioenschap bij de seniors, juniors en veteranen.

Op zaterdag 18 oktober staat de laatste clubwedstrijd voor seniors, juniors en veteranen op het programma bij de Maasvissers. Het is ook meteen de beslissende wedstrijd voor het kampioenschap, waar dit jaar 59 deelnemers aan hebben deel genomen.
Er zijn nu nog slechts 4 deelnemers die kampioen kunnen worden: Gerrit Janssen, Jan Roelofs (die maximaal 6 punten zal hebben), Piet Auckel en Jo Van Eygen. Voor alle andere plaatsen is het nog een open strijd. In de rangschikking telt de slechtste wedstrijd van iedereen niet mee en hier is al rekening mee gehouden in de tussenstand. (zie iets verder op deze website)
Een goede of een slechte uitslag in je sector kan je vaak gemakkelijk 10 plaatsen in de rangschikking verplaatsen. De gegeerde top 10 plaatsen kunnen dus nog grondig door elkaar geschut worden.
Als we de weersverwachting en statistieken mogen geloven zouden we zaterdag betere vangsten mogen verwachten.
De maanstand is goed, de wind gaat verschillende dagen uit ZW blijven komen, er zou een lichte bries waaien, de dagtemperatuur is goed, de nachttemperatuur is goed en als de luchtdruk zaterdag niet plots gaat stijgen dan zouden al deze weersinvloeden een gunstig effect moeten hebben op de vangsten. Maar bij het vissen weet je het nooit zeker.
Waarschijnlijk zullen zaterdag 57 van 59 deelnemers deelnemen aan de wedstrijd, waardoor het beslist een heel spannend verloop gaat krijgen!

Prijsuitreiking van het kampioenschap meteen na de wedstrijd op de Steenberg.
Zaterdag gaan we meteen na de wedstrijd in een ijltempo de uitslag en einduitslag van dit kampioenschap opmaken.
We hebben een test gedaan en een uur na de wedstrijd zouden we al kunnen starten met de prijsuitreiking van dit populaire kampioenschap. We rekenen er op dat iedereen aanwezig zal zijn voor de prijs in ontvangst te nemen.
Na de wedstrijd zal er ook weer een extra prijs verloot worden onder de deelnemers. Deze prijs wordt al verloot ondertussen dat de eindstand wordt opgemaakt.
Gelieve er dus even rekening mee houden dat er prijsuitreiking is.

Dit kampioenschap van de Maasvissers blijft populair in de streek, want de laatste weken zijn er zich weer vele nieuwe kandidaten aan het opgeven, die volgend jaar ook mee willen doen.