dinsdag 11 september 2012

Op 22 september ook open wedstrijd voor de jeugd


Op vraag van vele jeugdleden gaan we een extra viswedstrijd voor de jeugd organiseren op zaterdag 22 september. Deze wedstrijd is een open jeugdviswedstrijd voor jeugd t/m 15 jaar. Er wordt dan enkel op aantal gevist. Er zit heel momenteel veel kleine vis, waardoor er beslist heel veel vis gevangen gaat worden. Iedereen mag hier aan deel nemen(ook niet-leden). Een vispas is verplicht, maar voor wie er nog geen heeft, deze is gratis af te halen bij het postkantoor voor jeugd t/m 14 jaar.
De wedstrijd wordt gevist op de Steenberg van 14u00 tot 16u00 met vaste hengel. Van 12u30 tot 13u is er nummertrekking.. Het inschrijfgeld is 5 euro, maar je krijgt voer en aas bij de nummertrekking en zoals altijd zijn er mooie prijzen voor elke deelnemer of deelneemster.
Voor een goede organisatie mogelijk te maken moet je voor dinsdag 18 september inschrijven voor deze wedstrijd.
Dit kan bij Paul Verlinden via e-mail: verlinden.paul@telenet.be
of via sms: 0474-588003.
Inschrijven is ook mogelijk bij hengelsport de Snoek Ophoven of via e-mail: maasvissers@gmail.com
Bij deze jeugd mag er iemand helpen bij het optuigen, voeren, aas aan doen, onthaken enz. De jeugd moet wel zelf de hengel hanteren! Probeer zelf een helper mee te brengen indien nodig, want vanuit de vereniging zullen we te weinig helpers hebben. We hebben wel voor in geval nodig een aantal hengels en klein materiaal voorradig. Denk er aan vooraf in te schrijven voor dinsdag 18 september.
Het aantal deelnemers is beperkt, wacht niet te lang met inschrijven.