zondag 20 oktober 2019

Jo Van Eygen en Paul Verlinden winnen de open koppelwedstrijd van 19 oktober met 25600gr!


Gisteren werd de laatste wedstrijd van het seizoen gevist. Buiten de eerste sector op de steenberg werd er overal goed gevangen. Op de Boterakker werden echt bakken van wintervoorns gevangen. In totaal werd er 360840gr gevangen wat overeenkomt met 6682 gemiddeld gewicht per koppel. Dit ondanks de hele slechte sector op de steenberg.
De winnaars zijn Jo Van Eygen en Paul Verlinden met 25600gr op plaats 31, zij winnen sector B en de hele wedstrijd! een hele dikke proficiat! Op de foto zie je een prachtig net wintervoorns, wie wil deze niet vangen!
Op de tweede plaats eindigen de winnaars van sector C, zij vingen hun vis op plaats 53. Twan Vaessen en John Janssen vingen maar liefst 24415gr. Ik heb er zelfs een stijve nek van aan overgehouden...
Hons Hein en Vankerkom Johan nemen de derde plaats van het podium in beslag. Zij winnen sector F op plaats 107 en vingen 19400gr. Deze twee heren zijn dit jaar regelmatig in de prijzen gevallen, een dikke proficiat!
Op de vierde plaats en winnaars van sector A hebben we Harry Suylen en Emonds Loek die 16920gr vingen op plaats 23.
Chris Ooms en Manuel Riket winnen sector E op plaats 106 met 13270gr. Zij worden vijfde in de eindstand.
De laatste sectorwinaars zijn Hambach en Kremer, zij zaten in de moeilijkste sector D. Zij vingen 2380gr op plaats 80.
Het podium.

Sectorwinnaars


Uitslag

Zo eindigt het jaar bij de Maasvissers, wij willen alle deelnemers bedanken voor hun inzet en sportiviteit. iedereen wil winnen maar de gezelligheid staat bij ons voorop.
Bij deze willen we de mensen van de werkgroep bedanken voor hun tomeloze inzet, zij maken het mogelijk dat we zo prachtige wedstrijden kunnen organiseren. We vergeten de mannen van de catering niet, die een hele dag in de weer zijn voor ons comfort! Wij zijn jullie allen heel dankbaar.
Ook een dankwoordje voor onze vierzitter en topkerel Johan Telen, deze man verzet bergen werk achter de schermen, bedankt voor de samenwerking!